محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من آپلود سنتر رو روی هاستم نصب کردم. اسمش رو نمیدونم چیه ولی خودتون از آدرس زیر برید متوجه میشید. www.wwefarsi.com/upload center نمیدونم چطور به کنترل پنل مدیر برم. تا در اونجا وارد کنترل پنلم بشم. آدرس www.wwefarsi.com/upload center/admin.php رو که میزنم میگه اخطار:برای دسترسی به این بخش باید در مولتی هاستر دسترسی مدیریتی داشته باشید. من متوجه نشدم ضمنا وقتی از یوز و پسورد وارد میشم و بعد از وارد شدن گزینه تنظیمات یا گالری که میزنم میگه باید ابتدا وارد بشی. نمیدونم مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید. یا خحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام محمد حسین جان تا جایی که میدونم اسکریپت های آپلود سنتر قسمت مدیریت ندارند و وقتی با user و pass خودت وارد میشی فقط چندتا منو به منوهای موجود اضافه میشه که امکان مشاهده فایل های آپلود شده توسط خود شما و سایر کاربران رو نشون میده... حالا من عضو شدم ولی بهم اجازه ی ورود میده! به احتمال زیاد اسکریپتت مشکل داره، موقع نصب که هشدار یا خطایی نشون نداد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام محمد حسین جان تا جایی که میدونم اسکریپت های آپلود سنتر قسمت مدیریت ندارند و وقتی با user و pass خودت وارد میشی فقط چندتا منو به منوهای موجود اضافه میشه که امکان مشاهده فایل های آپلود شده توسط خود شما و سایر کاربران رو نشون میده... حالا من عضو شدم ولی بهم اجازه ی ورود میده! به احتمال زیاد اسکریپتت مشکل داره، موقع نصب که هشدار یا خطایی نشون نداد؟ نه مشکلی نبود من هم میتونم عضو یا وارد بشم ولی وقتی گزینه ی تنظیمات یا مشاهده گالری رو میزنم میگه شما اجازه دسترسی رو ندارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 خب آره مشکل همونه، فکر نکنم اینطوری حل بشه یا یه ورژن دیگه از این آپلودسنتر رو امتحان کن یا از یه اسکریپت دیگه مثل کلیجا استفاده کن! بهتره موفق باشی یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر