puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من با استفاده از سایت http://www.font-api.ir/ یه فونت رو انتخاب کردم و به وبسایتم که جوملاست اضافه کردم ولی حروف رو منقطع نشون می ده در حالی که بقیه جاها امتحان کردم حتی جوملا مشکل نداشت معمولاض از چی این مشکل پیش میاد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا باید از css قالبتون باشه، شما با یه قالب دیگه هم تست کنین ببینین بازم این مشکل هست یا خیر. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 احتمالا باید از css قالبتون باشه، شما با یه قالب دیگه هم تست کنین ببینین بازم این مشکل هست یا خیر. یاعلی./ آره دوست عزیز مشکلی نداره منم قبلا عرض کردم تو این قالب اینجوریه خواستم بدونم معمولا کجاها سبب این مشکل میشه حالا که فرمودین css معمولا کجاهای css چه تگ ایی رو باید ویرایش کرد یا باید باسن یا نباشن که تو این قضیه تاثییر گذارن سپاسگذارم که پاسخ دادین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز ایکاش یه دمو می گذاشتید ولی شما این عبارت رو تو template.css قالب پیدا کنید letter-spacing: و به کلی حذفش کنید با حذف مشکلی بوجود نمی یاد با اینحال یه بک از فایل css بگیرید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز ایکاش یه دمو می گذاشتید ولی شما این عبارت رو تو template.css قالب پیدا کنید letter-spacing: و به کلی حذفش کنید با حذف مشکلی بوجود نمی یاد با اینحال یه بک از فایل css بگیرید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید سلام دوست من من از بسته نصبی yoo_revista جوملا 2.5 استفاده میکنمو فایل های css بنده عبارتند از: base.css corners-rtl.css corners.css custom.css error.css extensions.css ie.css ie7.css ie8.css layout.css menus.css mobile.css modules.css print.css rtl.css style.css system-all.css system.css tools.css آدرس سایت هم فعلا katibe.org/12 هستش امیدوارم خودتون یه چکش بکنید برام تا بفهمم مشکل کجاش هست در ضمن این عبارتی رو که فرمودین رو هم گشتم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. قالب شما درست فارسی و بهینه سازی نشده. باید h3 های شما فونتش بهینه بشه و یکم تغییر کند. برای اینکار در صورت نیاز اطلاعات هاست + لینک این تاپیک را پ خ کنید تا برسی کنم. در ضمن شما فقط این مشکل را در فایرفاکس دارید و در مثلا کروم هیچ مشکلی نیست!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. قالب شما درست فارسی و بهینه سازی نشده. باید h3 های شما فونتش بهینه بشه و یکم تغییر کند. برای اینکار در صورت نیاز اطلاعات هاست + لینک این تاپیک را پ خ کنید تا برسی کنم. در ضمن شما فقط این مشکل را در فایرفاکس دارید و در مثلا کروم هیچ مشکلی نیست!!! یا علی سلام دوست عزیز پیام خصوصی را فرستادم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز این مشکل جدا نشان دادن حروف فقط در فایرفاکس هست من تو ie و opera تست کردم مشکلی نداشت مطلب این صفحه رو بخونید شاید مشکلتون رو بتونید حل کنید http://www.pcfors.com/PCF/PRO/Webmasters_Tool/Farsi_Font/01_Font_Face.htm موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز این مشکل جدا نشان دادن حروف فقط در فایرفاکس هست من تو ie و opera تست کردم مشکلی نداشت مطلب این صفحه رو بخونید شاید مشکلتون رو بتونید حل کنید http://www.pcfors.com/PCF/PRO/Webmasters_Tool/Farsi_Font/01_Font_Face.htm موفق باشید سلام خدمت دوستان عزیزم ممنونم که راهنماییم می کنید ولی من در پست اول گفته ام که من از فونت های فارسی مثلا فونت میترا استفاده کرده ام و در جاهای دیگر مشکل نداشت در این قالب مشکل داشت و در ie و oprea و کروم اصلا از فونت پیش فرض مثلا tahoma و یا arial استفاده می کنید من درباره استفاده از فونت های فارسی و بهینه کردن اونها از شما سوال کرده بودم سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان ظاهرا اشکال از فونتهام بود که باکمک mogtabaa و لینکی رو که محبت کردن دادن مشکلم حل شد خیلی سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر