nashenakhte 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من یه قالبی که RTl داشت رو تویه لوکال نصب کردم بعد زبان فارسی و هم از joomla.org گرفتم و نصب کردم همه چیز درست شد اما تویه مدیریت سایت یه چند خط ارور می ده Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in D:\wamp\www\modem3\libraries\joomla\string\string.php on line 730 من همون ادرسی که می ده رفتم اما چیزی سر در نیوردم کدش اینه public static function transcode($source, $from_encoding, $to_encoding) { if (is_string($source)) { /* * "//TRANSLIT" is appended to the $to_encoding to ensure that when iconv comes * across a character that cannot be represented in the target charset, it can * be approximated through one or several similarly looking characters. */ return iconv($from_encoding, $to_encoding . '//TRANSLIT', $source); } برای چندتا قالب دیگه هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت باید چی کار کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام یاسر جان قبلا راجع به این ارور در انجمن بحث شده به قول آقای شمسی ، سرچ کنید زودتر به جواب میرسید این ارور مربوط به ورژن ومپ میباشد از Wampserver 2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون با سرچ نتونستم پیدا کنم شاید بد سرچ کردم بازهم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 برای عدم نمایش این خطاها از تنظیمات php ومپ تیک display errors رو بردارین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر