net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من یه سایت داشتم که با akeeba ازش بک آپ گرفتم و در یه دامین جدید آپ کردم,دیتابیس هم ساختمو اسمش مثل قبلی نیست اما حالا هر تغییری که توی بخش مدیریت سایت جدید میدم اعمال نمیشه,الان با کمال تعجب فهمیدم که هر تغییری توی سایت جدید دادم روی سایت قدیمی اعمال شده! مشکل از چیه؟لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام یعنی چی!؟ دیتابیس جدیدتون اسمش با دیتابیس قبلی فرق داره؟ خب در این حالت باید نام پایگاه داده جدید را در فایل configuration.php مربوط به جوملا در دامین جدید خود وارد نمایید موفق باشید... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اصلا به من اجازه ی تغییر فایل configuration.php را نمیده! من دیتابیسو پاک کردم و با نام جدید import کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام راستش من اصلا متوجه منظور شما نمیشم لطفا با ادرس بیان کنید ادرس قبلی چی بود؟ الان چی هست؟ شما دی ان اس ها رو چی ست کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 اصلا به من اجازه ی تغییر فایل configuration.php را نمیده! من دیتابیسو پاک کردم و با نام جدید import کردم سلام دوست عزیز فایل رو دانلود ویرایش و آپلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مشکل هرچی بود با نصب مجدد سایت از ابتدا و پاک کردن دیتابیس حل شد ولی خیلی جالب بود از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم وای نههههههههههههههههههه,هنوز همونجوره البته با کمی بهبود! الان یه چیزی فهمیدم,سایت من از ویرچومارت استفاده میکنه,با نصب مجدد سایت مطالب تغییر میکنه وقتی عوضش می کنم اما وقتی میرم توی کامپوننت ویرچومارت که تغییر انجام بدم با کمال تعجب آدرس بار به آدرس بخش مدیریت سایت قدیمیه میره! سایت جدید هست:www.networkkala.com سایت قدیمی هست:www.ekpsms.com/sample4 لطفا کمکم کنید یافتم! کامپوننت ویرچومارت توی فایل virtuemart.cfg.php هنوز آدرس سایت قبلیو داشت که باید عوض میشد اینجا لازمه که از خودم تشکر کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر