کشاورز 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من قالبی طراحی کردم ولی در این قالب عنوان تمام ماژولها نمایش داده نمیشود (البته تو داخل جوملا نمایش عنوان را فعال کردم ) اگه بخوام بیشتر هم راهنمایی تون کنم من از فایل base آقای تهرانی که در کلاس طراحی قالب مقدماتی و پیشرفته به ما دادن استفاده کردم . با تشکر راستی آدرس سایتم هم اینه www.ahuraweb.ir:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما جناب کشاورز قالبتون خوب شده خسته نباشید حتما تک MODULETABLE H3 نمایشش غیر فعاله DISPLAY:NONE هست اگر نبود قالبتون را ایمیل کنید براتون نگاه کنم البته به ایمیل شخصیم که داریدش ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من قالبی طراحی کردم ولی در این قالب عنوان تمام ماژولها نمایش داده نمیشود (البته تو داخل جوملا نمایش عنوان را فعال کردم ) اگه بخوام بیشتر هم راهنمایی تون کنم من از فایل base آقای تهرانی که در کلاس طراحی قالب مقدماتی و پیشرفته به ما دادن استفاده کردم . با تشکر راستی آدرس سایتم هم اینه www.ahuraweb.ir:thankyou: سلام ... احتمالا در کد فراخوانی ماژول پارامتر"style="xhtml رو اضافه نکردید.... در واقع به این صورت باید باشه: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. در ادامه صحبت های آقای تهرانی عزیز باید بگم که اگر display هم none نباشد ، بعضی وقت ها باز هم این مشکل به وجود میاد!!! برای حل این مشکل فرض کنید که شما یک ماژولی را اینطوری تعریف کرده اید: <?php if($this->countModules('top')) : ?> <?php endif; ?> باید به این شکل تغییر دهید: <?php if($this->countModules('top')) : ?> <?php endif; ?> توجه داشته باشید که style="xhtml" اضافه شده است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و احترام ممنون از اینکه نظرتونو گفتید ولی این رو به همین صورت نوشته بودم فایل رو برای آقای تهرانی میفرستم اگه درست شد تو همین قسمت مشکلشو میگم با تشکر خوشجال باشید و پایدار:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا یا قالب دیگری هم تست کردید ؟ ممکنه ایراد از قالب نباشه ، در اینصورت باید تنظیمات مدیریت مطالب را بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا خق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر