msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید خواستم بپرسم وقتی کاربران رو ساختیم چطوری پسوردشونو ببینیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بعد این که کار بر ساخته بشه نمیتونید پسوردشو ببینید / مگر از طریق دیتا بیسبصوردت md5 @ یه راه دیگه ی هم که داره استفاده از افزونهای مرور گرها برای نشان دادن پسورد های ستاری هست . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بعد این که کار بر ساخته بشه نمیتونید پسوردشو ببینید / مگر از طریق دیتا بیسبصوردت md5 @ یه راه دیگه ی هم که داره استفاده از افزونهای مرور گرها برای نشان دادن پسورد های ستاری هست . زندگیتان سپید خب یعنی اونوقت این افزونه کلا بدون کاربرد میشه که طرف با چه پسوردی وارد بشه؟ با سلام بعد این که کار بر ساخته بشه نمیتونید پسوردشو ببینید / مگر از طریق دیتا بیسبصوردت md5 @ یه راه دیگه ی هم که داره استفاده از افزونهای مرور گرها برای نشان دادن پسورد های ستاری هست . زندگیتان سپید خب یعنی اونوقت این افزونه کلا بدون کاربرد میشه که طرف با چه پسوردی وارد بشه؟ راستی میشه طرز md5 توضیح بدید یا لینکی بدید هرچی سرچ کردم متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. نه دوست عزیز ، چرا بی کاربرد بشه؟ ببینید این افزونه هایی که آقا سعید عزیز فرمود فقط پسورد هایی که ستاره ای هستند را بدون ستاره نمایش می دهد. (یعنی خود پسورد را نمایش میده) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. نه دوست عزیز ، چرا بی کاربرد بشه؟ ببینید این افزونه هایی که آقا سعید عزیز فرمود فقط پسورد هایی که ستاره ای هستند را بدون ستاره نمایش می دهد. (یعنی خود پسورد را نمایش میده) یا علی من الان حرفم رو کامپوننت ایجاد کاربره این کامپوننت که اصلا ستاره دار هم نشون نمیده مستقیما بعد از ایجاد میره داخل مدیریت کاربران راستی بگما منظور من این کامپوننته http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/user-clasifiled/103-usergenerator-persian-componet.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 کسی نمیخاد جواب مارو بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 من استفاده کردم خیلی بی خوده ولی میتونین تا میخواین کاربر ایجاد کنید پسورد ها را به ترتیب بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 من استفاده کردم خیلی بی خوده ولی میتونین تا میخواین کاربر ایجاد کنید پسورد ها را به ترتیب بگین خب پسورد هارو چطوری بگیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اردیبهشت 91 من از این کامپوننت واسه یه مدرسه استفاده کردم 300 تا کاربر رو دستی بهشون پسورد دادم از بخش مدیریت کاربران پسوردا رو عوض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 من از این کامپوننت واسه یه مدرسه استفاده کردم 300 تا کاربر رو دستی بهشون پسورد دادم از بخش مدیریت کاربران پسوردا رو عوض کردم اینطوری که آدم پیر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rajabnejad 0 ارسال شده در شهریور 93 میشه لینک کامپوننتو بذارید؟! خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با سلام 1- به انجمن جومینا خوش آمدید 2- قوانین رو مطالعه کنید 3- تاپیک قدیمی رو بالا نیارید 4- سوال جدید در تاپیک جدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر