msn0098 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت دوستان خواستم بپرسم آیا راهی داره که یک اسکریپت خاصی رو توی مطلب درج کرد یا احیانا کاری کنیم که وقتی لینکی رو باز میکنیم آدرس صفحه نشون داده نشه؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 یا احیانا کاری کنیم که وقتی لینکی رو باز میکنیم آدرس صفحه نشون داده نشه؟ بله امکانش هست و روش های مختلفی هم داره، مثلا استفاده از دستور زیر: یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای قرار دادن اسکریپت در مطلب میتونید از افزونه هایی همانند jumi یا sourcerer استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در دی 91 سلام من این اسکریپت رو میخوام بزارم تو سایت ولی اصلا کار نمیکنه. من کدها رو مستقیما تو قالب میزارم و فایل های دیگشم پیوند میدم ولی باز کار نمیکنه . . . . //</p><p>var so = new SWFObject("polaroid.swf", "polaroid", "100%", "100%", "8", "#FFFFFF");</p><p>// specify the url to the xml-file, default is photos.xml</p><p>so.addVariable("xmlURL","photos.xml");</p><p>so.write("fullscreendemo");</p><p>// من اینو تو sourcerer هم تست کردم ولی ج نداد مثل اینکه اصلا نمیشه اسکریپت تو php گذاشت اینم اسکریپت گالری عکس http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13575605001.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام می تونید در تنظیمات اصلی سایت در تب قیلطر بیایید قیلطر بخش مورد نظرتون رو روی هیچ بگذارید بعد در تنظیمات پلاگین ها » ویرایشگر - TinyMCE » قسمتی داره به نام " عناصر ممنوعه " که درونش کدهایی نوشته شده اون ها رو پاک کنید بعد به راحتی هر نوع کدی رو می تونید قرار دهید توجه کنید بخش قیلطر رو باید روی هیچ قرار دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر