شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خسته نباشید من رمز عبور به سایت جومینا رو فراموش کرده بودم وقتی بازیابی رمزو میزنم و ایمیلمو وارد میکنم و اوکی میکنم بعدش مینویسه نام کاربری شما به ایمیل web.2020@yahoo.com فرستاده شد. وقتی میرم ایمیلمو چک میکنم ایمیلی برام نیومده این مشکلو حدود یه ماه دارم که اخر مجبور شدم مطرح کنم از مدیران محترم درخواست دارم که مشکل منو رو حل کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام شما پوشه spam یا bulk رو هم چک کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 رمز عبور جدیدتان پیام خصوصی شد. در این موارد لازم است پوشه اسپم را نیز چک کنید. اشکالی در فرآیند بازیابی رمز عبور وجود ندارد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوباره مرسی اقای حسینی پارسا بله من هم پوشه spam یا bulk رو چک میکنم ولی ایمیلی نمیبینم شاید مشکلی در ایمیل من وجود داشته باشد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر