شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوباره دوستان من میخوام ابزارهای مورد نیاز عمومی سایتمو مثل دمو برای دانلود بذارم دمو قسمت سمت چپ پیشنهاد ما به شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست من بصورت خیلی راحت و دستی بسازید از شاخه ماژول ها گزینه ی جدید رو انتخاب کنین و ماژول html دستی رو انتخاب کنین. فایل مورد نظر را در هاست مورد نظر آپلود کنید و لینکش رو برای دانلود بذارین. مانند: دانلود فایل فاکس دانلود ie9 و ... به جملات بالا لینک دانلود رو بدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز گلم قبلا این فکرو کرده بودم نه 1- html اصلا بلد نیستم 2-من دنبال ماژولش هستم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کاری نداره که عزیز از کدهای همین سایتی که گذاشتی استفاده کن اگه نتونستی رمزت رو بده تا برات اوکیش کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 من راه خیلی ساده اش رو گفتم. هر جور میل خودتونه لازم نیست html بلد باشید نام این افزونه html دستی است. وقتی وارد میشی انگار داری مطلب وارد میکنی. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 تشکر هم از اقای دفاعی و هم از اقای محمد حسین فهمیدم چطور درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من هر چند که نیازی نیست ولی یه توضیح مختصری بدید که چطور مشکلتون حل شد تا اگه دیگران هم مشکل شما را داشتند بتونند استفاده کنن. اینجوری این تاپیک هم به نتیجه میرسه :thankyou: :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیزم من نرم افزارهای مورد نیاز سایتمو اپ میکنم و میام تو جوملا یه صفحه راهنما درست میکنم و بعد در پایین مطالب لینک صفحه راهنما رو میذارم اگه چیزی نگفتم چون به این خاطر بود که روشمو تغییر دادم :1::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر