محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من افزونه sitemap رو نصب کردم. ولی کار با اون رو زیاد نمیدونم یه منو بهش اختصاص دادم. ولی نمی دونم چطور بهش لینک اضافه کنم. در شکل زیر میبینید که در اون جای html آدرس چند صفحه سایت رو وارد کردم. ولی وقتی به پوشه ای که در هاست بوجود میاد رفتم هیچ آدرسی کد گذاری شده ای را ندیدم! مشکل از کجاست. یا راه حل از کجاست؟ شکل : [/img] آیا باید آدرس ها رو پشت سر هم وارد کنم؟ ضمنا یه سوال دیگه : در هاست من پوشه با پسوند html ساخته شد ولی گوگل وبمستر با پسوند xml رو اجازه به ثبت میده. اگه بصورت دستی پسوندش رو عوض کنم و xml کنم مشکلی پیش میاد؟ جوملا 2.5 هاست لینوکس ممنون از شما یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز نام افزونه ای که شما استفاده می کنی چی هست؟ اگر xmap هست باید شما ابتدا در کامپوننت یک نقشه بسازی و یک منو یا چند منو را بهش وصل کنی و بعد توسط یک آیتم منو منتشرش کنی نوعش را هم html انتخاب کنید چون xml خودش ثبت میشه. در مورد xmap و تنظیماتش هم خیلی بحث شده. جستجو کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر