shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من میخوام لینک ماژول هام یعنی مثل پربینندهترین مطالب یا لینک مطلب اسلاید شو رو اینا میزنم مطلبش رو صفحه ی اول باز میشه یعنی تمام ماژول ها اینا هست می خوام تو صفحه جدید باز شه که ماژول ها اینا غیر فعاله کله صفحه مطلبه بیاد یجا خوندم باید رفت به این مسیر JoomlaPath\templates\ja_purity\html\com_content\frontpage\default_item.php ولی قالب من فولدر frontpage نداره کد نویسی هم بلد نیستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم سلام من میخوام لینک ماژول هام یعنی مثل پربینندهترین مطالب یا لینک مطلب اسلاید شو رو اینا میزنم مطلبش رو صفحه ی اول باز میشه یعنی تمام ماژول ها اینا هست می خوام تو صفحه جدید باز شه که ماژول ها اینا غیر فعاله کله صفحه مطلبه بیاد یجا خوندم باید رفت به این مسیر JoomlaPath\templates\ja_purity\html\com_content\frontpage\default_item.php ولی قالب من فولدر frontpage نداره کد نویسی هم بلد نیستم اگه راهنماییم کنین ممنون میشم منظورم از باز شدن در صفحه جدید این نیست که تو تبه جدید باط شه منظورم اینه تو صفحه اول نمایشش نده مطلبو وقتی روش میزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 منظورم از باز شدن در صفحه جدید این نیست که تو تبه جدید باط شه منظورم اینه تو صفحه اول نمایشش نده مطلبو وقتی روش میزنم با سلام دوست عزیز من که اصلا متوجه منظورتون نشدم اگه قرار باشه تو تب جدید نشون نده ، تو صفحه اول هم نشون نده ، پس دیگه کجا میماند که نشون بده ؟!!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 منظورم از باز شدن در صفحه جدید این نیست که تو تبه جدید باط شه منظورم اینه تو صفحه اول نمایشش نده مطلبو وقتی روش میزنم با سلام دوست عزیز من که اصلا متوجه منظورتون نشدم اگه قرار باشه تو تب جدید نشون نده ، تو صفحه اول هم نشون نده ، پس دیگه کجا میماند که نشون بده ؟!!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ببینید من صفحه ی اول یک سری ماژول دارم مثل اسلایدشو و غیره که نظیم کردم فقط تو صفحه اول باشه چون میخوام تو صفحه های دیگه کل عرض سایتم مطلب باشه ولی وقتی روی لینک پربیننده ترین مطالب یا لینک اسلایدشو میزنم اون مطلبو تو همون صفحه اول بازش میکنه زیر اشلایدشو اینا من میخوام تو صفحه اول باز نشه که کل عرض سایت مطلبو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای اینکار باید نوع منوهاتون رو بلاگ مجموعه انتخاب کنید تا پس از اینکه لینک هر مطلبی رو باز میکنید بطور کامل و عریض نمایش داده بشه البته این مورد بستگی به شرایط قالبتون هم داره که پس از مخفی شدن ماژولها ستون قسمت مطالب هم عریض بشه و جای ستونهای مخفی شده را هم بگیره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر