elham_t123 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید اسم این ماژول چیه هر قسمت ماژول یه مجموعه اس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام عکس نشون داده نمیشه لطفا ادرس بذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 لینک عکس ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام همینطوری نمیشه گفت افزونه ی خاصیه، ممکنه با چندین مورد از افزونه ها این امکان وجود داشته باشه اگه میخوایید مجموعه ها رو اینطوری با تصویر و توضیحات نشون بدین و با کلیک روی هرکدوم مطالب داخل مجموعه رو براتون نشون بده میتونید از کاتالوگ سازهایی مثل K2 استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من اسم این ماژول رو پیدا کردم و اینم لینکش در جوملا جهانی اما نسخه ی 1.5 نداره چطور میتونم نسخه 1.5 رو پیدا کنم ؟ لینک ماژول OT Mini Tabs دمو ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز اگر برای جوملا 1.6 هست ، شما باید یا خودتان آن را به جوملا 1.6 تبدیل کنید یا بدید به یک افزونه نویس این کار را بکنه. برای اینکه خودتان بتوانید این کار را بکنید ، من هنوز آموزش جامعی سراغ ندارم ، ولی بد نیست یک سرچی توی اینترنت بزنید. مثلا آموزش تبدیل ماژول جوملا 1.5 به 1.6 و بعد شما برعکس عمل کنید. البته بگم که شما برای اینکار باید دانش php و فریم ورک جوملا را داشته باشید. همچنین اگر خو.دتان نمی خواهید این کار را بکنید ، بهتره با دوستان افزونه نویس صحبت کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر