zahra123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام آیا دستوری HTML معادل dir در css هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در css میتونید از direction: استفاده کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 این دستور که همون dir هست یک کد میخوام معادل کد dir، که در کدهای خود قالب نوشته بشه نه فایل css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام کد های css رو میتونید درون کد های خودتون به کار ببرید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 نمیخوام از کدهای css استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما می خواهید که داخل همان php سایت کد direction را بنویسید؟ خب برای اینکار شما فرض کنید که یک div دارید که کل صفحه را می گیره. شما وقتی این دایو را نوشتید ، به این شکل style را بهش اضافه کنید: همچنین می توانید اینطوری بنویسید: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام مهدی جان این همون روش هست که من در پست قبلی عرض کرده بودم . ولی مثل اینکه دوستمون به دنبال روش دیگه ی هستند /. من بلد نیستم. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر