alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستان آیا برای منوها و مجموعه ها و بخشها در قسمت توضیحات باید توضیحی نوشت و کلمات کلیدی تعریف کرد و آیا تاثیری در شناسایی به گوگل دارد با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام نه تاثیری در سئو نداره اما نوشتنش ضرر نداره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست گرامی ممنون از پاسختون اما من در مورد کلمات کلیدی اطلاعاتی دارم اما من مشخصا در مورد بخشها و مجموعه ها صحبی میکنم که هنگام ایجاد یک مجموعه جدید ، در پایین صفحه قسمت توضیحات هم وجود دارد من در آنجا باید توضیح بنویسم یا کلمات کلیدی مختص آن مجموعه سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه دوست عزیز اونجا فقط کافیه یه توضیحی برای اون صفحه بنویسید مثلا برای مجموعه ای به نام دانلود بازی موبایل می تونید اینجوری بنویسید در این بخش می توانید انواع فایل های بازی موبایل را دانلود نمایید./ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر