goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 نصب هسته اصلی سیستم (نصب جوملا 1.5) نصب جوملا 1.5 ورود به سیستم ورود به مدیریت ورود به مدیریت با زبان فارسی ورود به مدیریت با زبان انگلیسی ورود به مدیریت با زبان پیش فرض تنظیمات کلی عدم ارائه خدمات تغییر نام سایت ویرایشگر پیش فرض تنظیمات اطلاعات متا (Keyword & Meta Description) تنظیمات ایمیل تنظیمات FTP فعال سازی GZIP و حافظه نهانگاهی انتخاب زمان محلی راه اندازی SSL نصب ها نصب قالب نصب ماژول نصب کامپوننت نصب پلاگین حذف ها حذف کامپوننت مطالب افزودن بخش جدید افزودن مجموعه جدید افزودن مطلب سایت - مطالب بخش و مجموعه ای (داینامیک) افزودن مطلب سایت - مطالب گروه بندی نشده (ایستاتیک) نمایش دادن مطلب در صفحه اول (ایستاتیک-داینامیک) تغییر عنوان صفحه >پنجره ها فعال سازی RSS سایت فعال سازی پنجره ورود به سایت فعال سازی پنجره حاضران در سایت فعال سازی پنجره کپی رایت پلاگین فعال سازی پلاگین حافظه نهانگاهی فعال سازی پلاگین وراثت (Legacy) تنظیمات ادیتور TinyMCE قالب انتخاب قالب پیش فرض سایت انتخاب زبان انتخاب زبان پیش فرض برای کاربری انتخاب زبان پیش فرض برای مدیریت ابزار بررسی سراسری سایت ارسال ایمیل گروهی راهنمایی اطلاعات سیستم منبع : جی پرشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز ممنون از لطفی که کردید با اجازتون پستتونو کمکی ویراش کردو مو منبع رو هم بهش اضافه کردم . لطفا قانون شماره 6 انجمن فروم رو 2باره مطالعه فرمایید / در صورت عدم رعایت اخطار خواهید گرفت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 خواهش میکنم. شما صاحب اجازه ایید. فکر میکردم اگه وسط چین باشه قشنگتره در مورد منبع هم چون همه لینکها به خود سایت سازنده بود دیگه منبع رو ذکر نکردم. بهرحال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Baran91 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام کسی میتونه کمک کنه؟ :v2: یه قالب تجاری خریدم.2تا سایت دارم.فروشنده اش میگه دوباره قالب رو برای اون یکی سایت بخری؟ به هر حال یه جایی رو دستکاری میکنن تا تو سایت دیگه ام جواب نده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 سلام کسی میتونه کمک کنه؟ :v2: یه قالب تجاری خریدم.2تا سایت دارم.فروشنده اش میگه دوباره قالب رو برای اون یکی سایت بخری؟ به هر حال یه جایی رو دستکاری میکنن تا تو سایت دیگه ام جواب نده. سلام شدنش که حتما میشه اما دو نکته: 1. سوالتونو باید در پست جدید بپرسید 2. احتمالا این آموزش خلاف مقررات انجمن باشه بهتره توی گوگل سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر