سعید مداحی 83 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما اول باید فایل htaccess.txt را به htaccess. تغیر بدید. برای این کار cmd را باز کنید و دستور زیر را در آن اجرا کنید تا فایل htaccess.txt به htaccess. تغیر یابد. ren E:\saeed\desktop\htaccess.txt .htaccess شما به جای C:\saeed\desktop آدرسی را که فایل htaccess.txt را در آن قرار داید وارد کنید. حال با کليک بر روي برنامه WAMP (در کنار ساعت) مراحل زير رو دنبال کنيد: 1- از PHP settings تیک register global رو میزنید. 2- از PHP extensions تیک php_gd2 رو هم میزنید. 3- از Apache modules تیک rewrite_module رو هم میزنید. 4- php.ini رو از بخش PHP باز کنید و دنبال short_open_tag = off میگردین بعد مقدار اون رو به On تغییر میدید. حالا به راحتي مي تونيد از فايل htaccess خودتون توي لوکال استفاده کنيد. و سايت خودتون رو در لوکال سئو کنيد. البته من اين رو در نسخه WAMP Server 2.2D نسخه 32 بيتي تست کردم بدون مشکلي اجرا شد. براي بقيه نسخه ها هم فکر نمي کنم مشکلي داشته باشه. 1 واکنش ها : newwebman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من من روی 64 بیتی هم تست کردم جواب داد ممنون از شما دوستان که اینقدر به فکر اموزش جومینا هستید 1 واکنش ها : xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من من روی 64 بیتی هم تست کردم جواب داد ممنون از شما دوستان که اینقدر به فکر اموزش جومینا هستید دوست من ممنون از تشکر شما ولی دکمه سپاس یا دادن اعتبار بهترین راه تشکر از ارائه دهنده آموزش هست موفق باشید:002: 1 واکنش ها : xformer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newwebman 0 ارسال شده در دی 93 با سلام و خسته نباشد . برای فعال سازی htaccess در wampserver تمام مراحلی که فرمودید را انجام دادم ، اما با این خطا مواجه میشم : 500Internal Server Errorلطفا راهنمایی کنید ! ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 93 با سلام اگر تغییری در محتوای فایل htaccess. دادید آن را به حالت اولیه بازگردانید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : newwebman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر