faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام.من برای اولین بار میخوام روی یک سایت جوملا یک کامپوننت نصب کنم از طریق برنامه filzila.اگر امکانش هست راهنماییم کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 با هر کدوم از روش های زیر که خواستین میتونین نصب کنین. 1- میتونین از خود قسمت نصب افزونه ها در مدیریت جوملا آپلود و نصب کنین. 2- فایل رو در پوشه tmp جوملاتون آپلود و از قسمت نصب افزونه ها در مدیریت جوملا گزینه نصب از پوشه رو انتخاب کنین. 3- فایلتون رو توی هاستوتون آپلود و با آدرس اون از قسمت نصب افزونه ها در مدیریت جوملا نصب از آدرس رو بزنین. موفق باشین یاعلی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای نصب افزونه باید از طریق نصاب خود جوملا اقدام کنید نه نرم افزار دیگری زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 به من اینرو گفتن bebinid shoma 1 component darid k ruie host vojud nadare va bayad file hash ro upload konid, vaseie inkar 2ta rah darid ya az narmafzare filezila estefade konid ya cute ftp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 خیر، طبق گفته آقا سعید برای نصب افزونه در جوملا فقط باید از مدیریت نصب خود جوملا استفاده کنین. با سلام برای نصب افزونه باید از طریق نصاب خود جوملا اقدام کنید نه افزونه ی دیگری زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در اردیبهشت 91 فایلتون رو توی هاستوتون آپلود و با آدرس اون از قسمت نصب افزونه ها در مدیریت جوملا نصب از آدرس رو بزنین. این قسمت رو میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید ابتدا در پوشه tmp واقع در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید، یک پوشه بسازید مثلا با نام mm و بعد کامپوننت رو در پوشه ای که ساختید(mm) آپلود کنید و اکسترکت کنید و بعد در مدیریت سایت بصورت نصب از پوشه اقدام به نصب کنید: بعد به مسیر زیر برید : مدیریت سایت / افزونه ها / نصب/حذف Administration / Extensions / install/uninstall بعد از اینکه وارد مسیر بالا شدید داخل فیلدی که مربوط به مسیر نصب از پوشه هست، آدرس مسیری که کامپوننت قرار داره بنویسید و روی دکمه " نصب (Install) " که مربوط به قسمت " نصب از پوشه(Install from Directory) " هست کلیک کنید و صبر کنید تا افزونه نصب شود... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام وقتی فایل رو در هاستتون آپلود میکنین یه آدرسی می توان به آن داد. مثلا http://example.com/folder name/file name وقتی آدرس فایلی که آپلود کردید را به آن بدید خودش شروع به نصب می کنه یا حق فکر کنم با هم پست رو ارسال کردیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر