momaabd 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من در خواست عضویت سطح یک دادم و فایل رو هم ترجمه کردم و پذیرفته شد حالا میخوام عضو سطح دو بشم باید چکار کنم ؟ من دارم جوم گالری رو برای جوملا 2.5 ترجمه میکنم چون خودم احتیاجش داشتم به نظرتون برای سطح دو کافیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام اگه قوانین عضویت رو خونده باشید یکی از پیش نیازهاش فعالیت مفید در تالار می باشید . / که متسفانه شما فعال نیستید. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 این قوانین که فرمودید میشه کاملش رو برای من بزارید بخونم؟ تشکر میکنم راستی قوانینتون استثنا هم داره یا باید مرحله مرحله جلو بریم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در تالار هست رسرچ کنید خیر / بخصوص در این باب زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-8472.html یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر