salar-tak 0 ارسال شده در مهر 89 دوستان می خوام بدونم چطوری میتونم تصویر هدر سایت رو در هر صفحه از سایت تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام میتونید از چند ماژول استفاده کنید و نمایش هر کدارم رو برای هر صفحه قرار بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar-tak 0 ارسال شده در مهر 89 سلام ممنونم از شما دوست گرامی راه دیگری برای اینکار وجود ندارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام فکر کنم این روشی که گفتم راحترین و وبهترین راه باشه ! تا جایی هم که من میدونم خیر راهی دیگه نیست ! باشه هم من بلد نیستم ... اگه دوستان دیگه بلد باشند شما رو راهنمایی خواهند کرد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 با تشکر از سعید بهترین راه همونیه که سعید جان گفته. منظورتون از راه دیگه چی هست؟ راهش همینه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 89 البته اگه بخواین در هر دفعه باز شدن یه هدر جدید بیاد که باید از کامپونت تبلیغات و ماژولش استفاده کنید تا در هر بار باز شدن سایت یه هدر بصورت تصادفی لودبشه وگرنه اگه بخواین هدر هر صفحه یه تصویر ثابت باشه از همون راهی که دوستان گفتن استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 از کامپوننت بنر خود جوملا هم میتونید استفاده کنید منتها تصاویر هدر اتفاقی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز از راحت ترین راه استفاده از ماژول تصویر تصادفی در موقعیت هدرتون هست هر بار که سایت یا هر صفحه ای را باز می کنید یه عکس جدید نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر