arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من کامپوننت com_acesef_j25_basic نصب کردم اول کمی کار میکرد ولی الان سایت و مدیریت سایت دیگه بالا نمیاد با ftp کامپوننت رو پاکش کردم ولی هنوز درست نشده و بالا نمیاد. لطفا یکی کمکی کنه و راه حالی بگه ممنون . هیچ پیامی هم نمیاد فقط صفحه سفید هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما می بایست با مدیریت جوملا پاکش کنید الان از طریق ادمین سرور جدول مربوطه رو پاک کنید ببینید درست میشه. اگر درست نشد ببینید شاید ماژول یا پلاگین دیگه ای همراش باشه. چک کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما می بایست با مدیریت جوملا پاکش کنید الان از طریق ادمین سرور جدول مربوطه رو پاک کنید ببینید درست میشه. اگر درست نشد ببینید شاید ماژول یا پلاگین دیگه ای همراش باشه. چک کنید یا حق سلام آخه مدیریت جوملا هم بالا نیام دیگه جدولاش روهم از طریق ادمین سرور پاک کردم بازم اتفاقی نیفتاد بکاپ های که گرفتم رو که میخوام ریستور کنم کامل ریستور نمیشه و تمام جدول ها ریستور نمیشن و پیام زیر میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب شما باید ببینید با نصب کدوم افزونه این اتفاق افتاد. شما می گید اول کمی کار کرد. خوب نمیشه که یک افزونه اول خوب کار کنه بعد ترکیبات سایت رو بهم بزنه. احتمالا اشکال از جای دیگه. لینک دمو رو بذارید. یا حق میتونید backup رو هم برگردونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 خوب شما باید ببینید با نصب کدوم افزونه این اتفاق افتاد. شما می گید اول کمی کار کرد. خوب نمیشه که یک افزونه اول خوب کار کنه بعد ترکیبات سایت رو بهم بزنه. احتمالا اشکال از جای دیگه. لینک دمو رو بذارید. یا حق عزیز مشکل همون کامپوننت سئو هست اینو مطمئن هستم اولش به سختی و بسیار کند کار میکرد یجورایی از همون اول خراب بود. حالا نمی دونم چطور برشگردونم . بکاپ هام هم کامل ریستور نمی شه این پیام رو میده تلاش میکنه که سایت رو بیاره بالا ولی نمیتونه عکس زیر رو ببین درحال جستجو برای بالا آوردن سایت هست حتی اسم سایت رو هم بالا می نویسه ولی نمیتون صفحه رو باز کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام کامپوننت موردنظر رو در فولدر components و همچنین در فولدر administrator/components پیدا کنید و پاک کنید. بعد تو دیتابیس جداول مربوط بهش رو پاک کنید. باید مشکلتون حل بشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 همه این کارهایی که فرمودید انجام شده ولی فایده نداشت . هنوز یجایی گیر داره . چطور میشی بطور دستی کامپوننت رو غیر فعالش کنم شاید اینجوری درست شد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 کامپوننت غیر فعال نمیشه همین که پاکش کنید یعنی غیر فعالش کردید نام کامپوننت و دمو رو بذارید تا بررسی بشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 کامپوننت غیر فعال نمیشه همین که پاکش کنید یعنی غیر فعالش کردید نام کامپوننت و دمو رو بذارید تا بررسی بشه با احترام کامپوننت سئو com_acesef_j25_basic هست از همین انجمن دانلود کردم همین امروز صبح دمو فکر کنم نداشته باشه اگه لینکش بدردتون می خوره تا بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 دمو سایت خودتون رو بذارید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 دمو سایت خودتون رو بذارید با احترام شرمنده برادر دمو ندارم این ادرس سایت هست http://www.khesht.org/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من با این دومین امتحان کن http://khesht.org www.khesht.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 اون دوتا صفحه اینترو سایت هست و با اچ تی ام ال ساخته شده و جوملا نیست . از همون اول هم مشکلی نداشتن بالا میان. این پیام چی میگه ؟ Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 380 in D:\vhosts\khesht.com\httpdocs\plugins\system\jbtype\jbtype.php on line 200 Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 380 in D:\vhosts\khesht.com\httpdocs\plugins\system\jbtype\jbtype.php on line 200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 جناب یعنی چی؟ www.khesh.org با http://www.khesht.org/index.php فرق داره؟ مگه میشه روی یه دومین دوتا ساختار سایت بالا بیاد؟ اینا همه باید صفحه اصلی سایتتون رو بالا بیارن. چه جوملا چه اچ تی ام ال من که متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 آره فرق داره وقتی که یک فایل اچ تی ام ال را با نام index.html در روت سایت قرار بدی اول اون فایل بالا میاد و بعد با میتونید اون صفحه رو لینک کنید به index . php که این صفحه اول جوملاس پس الان صفحه اول جوملای من khesht.org/index.php هست و با khesht.org فرق می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من منم همین رو میخوام بگم این چه پلاگینی است که نصب کردی؟ jbtype\jbtype.php با ورژن جوملات سازگار نیست از طریق همین آدرسی که میده باید حذفش کنی بعد جداول در ادمین \khesht.com\httpdocs\plugins\system\jbtype\jbtype.php انشاالله درست میشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 متاسفانه با پاک کردنش باز تغییری ایجاد نشد مخم داره می ترکه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 جداولش هم حذف کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 آره . نمی دونم کجاش گیر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من اون ادرسی را که داده بودید دیدم سایت بالا میاد اما مشکل داره و انگار سی اس اس های قالب لود نمیشن اصلا ادرس سی اس اس های قالب اشتباه هستش شما سئوی خود جوملا رو فعال کرده بودی؟ از سایتت بک آپ داری اصلا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من اون ادرسی را که داده بودید دیدم سایت بالا میاد اما مشکل داره و انگار سی اس اس های قالب لود نمیشن اصلا ادرس سی اس اس های قالب اشتباه هستش شما سئوی خود جوملا رو فعال کرده بودی؟ از سایتت بک آپ داری اصلا؟ آره دارم ریستور کردم ولی هیچ تغییری نمکنه و دوباره همون جوری هستش سلام من اون ادرسی را که داده بودید دیدم سایت بالا میاد اما مشکل داره و انگار سی اس اس های قالب لود نمیشن اصلا ادرس سی اس اس های قالب اشتباه هستش شما سئوی خود جوملا رو فعال کرده بودی؟ از سایتت بک آپ داری اصلا؟ آره دارم ریستور کردم ولی هیچ تغییری نمکنه و دوباره همون جوری هستش خود سایت بدون css بسختی بالا میاد . بخش مدیریت اطلا بالا نمی یاد. فقط کامپوننت رو نصب کردن و تنظیمات مربوطش رو انجام داده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما اطلاعات هاستت رو برام پ.خ کن تا بررسی کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام پس از تلاش فراوان و چندین ساعتی بلاخره تونستم اشکال رو پیداکنم میدوننین کجا بود؟؟؟؟ فایل configuration.php بود . توی این فایل باید تنظیمات مربوط به کامپوننت سئو رو برمیگردوندم به حالت اولیه که بخشی انجام شده بود ولی یک قسمت مهم تغییر مقدار متغییر public $live_site = " " از public $live_site = 'http://khesht.org/index.php به public $live_site = " " بود. مقدار این متغییر public $live_site = " " رو توی تنظیمات سئو در مدیریت سایت، خودم به public $live_site = 'http://khesht.org/index.php تغییر داده بودم و مقدار متغییر باید حذف می شد. از دوستان عزیز که همراهی و کمک کردن واقعاً متشکرم . دستتون درد نکنه بچه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر