amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام براي فارسي سازي اين قالب وقتي كه direction:rtl; را در كدها قرار ميدم مطالب قالب و تب ديگه نمايش داده نميشه وقتي حذف ميكنم درست ميشه تو دمو مشخص هست ميشه كمك كنيد و بگيد يعني جاي كد را اشتباه قرار دادم يا نه كجاي قالب بايد از اين كد استفاده كنم دموي فارسي شده قالب دموي اصلي قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز قبلا در مورد فارسی سازی آموزش هایی در تالار قرار گرفته سرچ و مطالعه کنید اگه به نتیجه نرسیدید در امه همین تایپیک پیگیر باشید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله درست مي فرماييد من قالب را كلا راست چين كردم تنها فقط به اين مشكل برخوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام لطفا ميشه يكي از دوستان كمك كنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز در پست قبلی عرض کردم . دوست عزیزم خوب فارسی سازی یعنی درست قرار دادن دارکشن و تکست الاین . زندگیتان سپد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 ببخشيد متوجه منظور شما هستم . ولي اگه به مشكل نميخوردم كه ديگه اينجا چيزي قرار نميدادم . من كلا از روي همون اموزشها كه شما فرموديد كار كردم قالبم راست چين شده مشكل اينه كه گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز ببینید شما نباید direction:rtl را در body یا تگی که کل صفحه را میگیره بگذارید چون بعضی وقت ها مشکل ایجاد می کنه. برای حل این مشکل کافیه شما کد هایی مثل direction:rtl ; float:right ; text-align:right را در هر دایو و کلاسی که چپ چین است بگذارید. یعنی شما با اسنتفاده از سورس صفحه یا ابزارهایی مثل Webdeveloper یا Firebog ، دایو ها و کلاس های هر بخش را بدست آورید و کد های بالا را برایش اعمال کنید. مثلا: .div_class { direction:rtl; } یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 بعد از اينكه كد را برداشتم حالا منوهاي بالا ديگه راست چين نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. شما دایو منو ها را هم از روشی که گفتم بردارید و کد rtl را بهش اضافه کنید. مثل کدی که بالا دادم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من هر مدلي بگيد امتحان كردم اصلا جور در نمياد .ولش كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر