saworld 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام. من از وقتی پلاگین plg_unicode رو نصب کردم. دیگه چیزی تو سایت نشون نمیده و صفحه سفید نمایش میده. فایل های این اقزونه رو از تو هاست پاک کردم ولی همچنان مشکل رو دارم. چه کاری باید بکنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام این روش پک کردن اشتباه هست . باید از طریق مدیریت پاک میکردید . @ وارد دیتابیس شوید و جداول مربوط به این افزونه رو پاک کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون.. درست شد. فقط اینکه چطور این پلاگین رو فعال کنم که سایت دچار همچین مشکلی نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام افزونه با نسخه جوملای شما سازگاره ؟ احتمالا با افزونه دیگری تداخل داره که باید بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر