salar-tak 0 ارسال شده در مهر 89 سلام دوستان خسته نباشید یک سوال؟ همه ی ما می دونیم که اگر کد tp=1 رو جلوی url یک سایت جوملایی بنویسیم ، موقعیت ماژولهای سایت رو بهمون نمایش میده. حالا سوال من از دوستان اینه که چطوری میتونیم tp=0 کنم که به هیچ عنوان موقعیت های قالب من رو به کسی نمایش نده. به این آدرس توجه کنید: http://www.joomlart.ir/?tp=1 بصورت اتوماتیک tp=0 میشه و موثعیتهای قالب رو نمایش نمیده! می خوام بدونم چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 باید فایل htaccess. رو ویرایش کنی مقاله زیر رو بخون کارت راه میفته: چون از اسلاگ یونیکد استفاده شده امکان قرار دادن لینک وجود نداره. با تشکر از persian راه ایشون عملیه و مشکلتون حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام و درود سپاس از محمد عزیز گویا لینک مشکل داره! دوست عزیز برای این کار روش های مختلفی هست که یکیش اینه که شما برای این کار در هاستتون ابتدا فایل htaccess.txt رو تغییر نام بدید به .htaccess بعد فایل htaccess. رو باز کنید و در ابتداش کد زیر رو اضافه کنید و در نهایت ذخیره ##### Start ?tp=1 prevention ###### RewriteCond %{QUERY_STRING} tp=(.*) RewriteRule ^(.*)$ index.php [F,L] ##### End ?tp=1 prevention ###### پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar-tak 0 ارسال شده در مهر 89 خدا قوت دستتون درد نکنه عزیزان خیلی گل هستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 وقت خوش دوستان من هم در 1.7 نیاز دارم به این کار ولی روش رو رفتم جلو حالا صفحه اصلیم با این روش خطا 403 Forbidden میده راهنمایی می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز در 1.7 این قابلیت به صورت پیش فرض وجود داره تنها کافیست به مدیریت قالب ها رفته و در تنظیمات کلی ان بخش را غیر فعال کنید برای 1.5 هم ماژولی برای این کار موجود هست داکیومنتم را چک میکنم اپلود شد برایتان میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر