puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من تو جوملا 2.5 که دارم کار میکنم از ماژول های BT Content Slider و FreeSlider SP1 و VTEM News Stack و Xpert Tabs تو صفحه اول استفاده میکنم که وقتی همه رو فعال میکنم ماژول FreeSlider SP1 و VTEM News Stack غیر فعال میشن نمیدونم مشکل چیه ولی من حدس میزنم از jquery باشه آخه گشتم تو نت گفته بودن که غالباً از جی کویری جوملا این مشکل پیش میاد منم هرچی تو سایت رسمی جوملا پلاگین واسه این کار بود نصب کردم مشکلم حل نشد. حالا دوستان اگه پلاگینه درستی سراغ دارن معرفی کنن و خواهشا اموزش استفاد از اون رو هم بگن از همکاری دوستانه همه عزیزان ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام شاید از جی کوئری نباشه و افزونه هاتون با هم سازگار نیستن یکی از دلایل میتونه این باشه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام قبلا در مورد تداخل jq بحث شده بهتر است سرچ کنید / زودتر به جواب میرسید . میتونید بجایی افزونهی که باعث این کار میشود از مشابه استفاده کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 آره ظاهرا از تداخل ماژل هاست الان دارم ماژول های دیگه ای رو امتحان میکنم ممنوم از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر