hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من دنبال افزونه ای می گردم که: به فرض من توی سایتم افزونه ای را می فروشم و می خوام کار کنم که این افزونه روی یک دامنه بیشتر نصب نشود ویا طور دیگر کاربر بعد از نصب افزونه به سرور من وصل شود و با وارد کردن نام کاربری افزونه را فعال کند. چنین افزونه ای برای جوملا وجود دارد؟ چون سایت هایی مثل جومنیا مارکت (بسته فروشگاه ی یاس) فقط روی یک دامنه کار می کند آنها چه طور این کار را می کنند؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 تا جایی که بنده اطلاع دارم شما باید در سورس برای هر دامنه یک شرط بذاری بعد اون قسمت از سورست رو کد کنی که کسی نتونه تغییر بده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقای تهرانی نظر شما چیست؟ بالاخره شما یک طراح حرفه ای افزونه برای جوملا هستید. نمی توانید همچین کاری بکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست گلم یک راهشو keran4i عزیز گفت یه راه دیگشم اینکه موقع کد کردن سورس هاتون از طریق خود نرم افزار کد کنندتون (زن - سورس گاردین - ...) تعیین کنید که بر روی چند دامین و تا چه مدت فعا باشد. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر