mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 درود من یه قالب نصب کردم که اینجوریه خرابه از کجا میشه اینو تغییر داد و آوردش به وسط از کدوم کلاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام براي فهميدن کلاس يا آيدي قسمت مورد نظر ميتونيد از پلاگن هاي فايرفاکس استفاده کنيد يا ميتونيد قسمت مورد نظر رو سلکت {انتخاب کنيد } کنيد وبعد با راست کليک بر روي قسمت انتخابي و انتخاب view selection source ميتونيد ببينيدش يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 درود میشه از پلاگینی که خودتون استفاده میکنین لینک دانلودشو بزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز این راهی که گفتم خیلی ساده بود و خیلی هم سرعی .... یکی از بهترین ها برای طراحان وب web developer می باشد [download]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/60/[/download] براس استفاده هم بعد از نصب کلید های Ctrl+Shift+Y را فشار دهید در بالای مرورگر یک کادر باز می شود که با بردن موس روی هر یک از اجزای صفحه...... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر