poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام روز همه بخیر خوشحالم که بالاخره یه جایی پیدا کردم که بتونم کمک بگیریم من یه کامپوننت میخوام واسه راه اندازی یه سایت آگهی رایگان که کامل و بدون نقص و عیب باشه. یه سیستم مدیریت آگهی میترا ادز به من دادن اما نه پرداخت انلاین داره نه خود تبلیغ دهنده میتونه اگهیشو تمدید کته تاریخ آگهی هم بیشتر از 30 روز نیست.....و کلی کاستی های دیگه من یکی میخوام که کامل باشه کسی میتونه منوراهنمایی کنه لطفا؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزيز :shy: اگر در جوملا بخواهيد كامپوننت رايگان ads manager هست كه آقاي پردل در همين انجمن زحمت فارسي سازيش را كشيدند ولي امكان پرداخت آنلاين را من نديدم داشته باشد. ولي از اسكريپتهايي كه ميفروشن اسكريپت ضابط هست كه براي ديدن امكاناتش به سايتش يك سري بزنيد. من خودم استفاده نكردم چون خودم هم در حال تحقيق روي همين مسئله شما هستم. سايت پانا ديزاين را هم ببينيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون از راهنماییتون اما گویا همین کامپوننتی که گفتین همه اشکال داره میشه لینک سایتایی که گفتین و واسم بزارین لطفن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ببینید چیزی که شما می خواید کاملا اختصاصی هستش به هر حال هر افزونه ای یکسری کم و کاستی ها دارد این چیزی که شما می خوای فک کنم باید بدی برات طراحیش کنن البته فک کنم بشه ادز منیجر رو به بانک متصل کرد در این موردباید با دوستان برنامه نویس مشورت کنید در اینترنت می تونید جستجو کنید اسکریپت سایت تبلیغات کلی مورد پیدا میشه رایگان و تجاری همه جوره هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون از خوش آمدگوییتنون از کحا بفهمم مثلا یه سایت مدیریت آگهی رو که پسندیدم با چی یا کجا طراحی کردن که منم همونوسفارش بدم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما حالا سایت موردنظرت رو پیدا کن و آدرسش رو اینجا بذار تا اگه دوستان بدونند راهنمایی تون کنند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام :shy: ads manager فارسي: http://forum.joomina.ir/thread-3671.html?highlight=ads+manager اسكريپت ضابط را هم چون تجاري است ممكن است گذاشتن لينكش ممنوع باشد ، اسمش را در google جستجو كنيد پيدا ميكنيد. با تشكر 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر