sepideh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوستان دنبال افزونه ای هستم که بتونم سطح دسترسی یه بخش رو به یک مدیر بدم مثلا بخش ورزشی به مدیر sport نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بیشتر توضیح میدید ؟ @تاجایی که من میدونم وجود نداره اگه بیشتر توضیح بدید ساید بشه راهکار هایه دیگی داد. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepideh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بیشتر توضیح میدید ؟ @تاجایی که من میدونم وجود نداره اگه بیشتر توضیح بدید ساید بشه راه-ک ار هایه دیگی داد. زندگیتان سپید ممنونم ببینید آقای شمس ، میخوام توی پنل مدیریت ، چندتا مدیر داشته باشم که هر کدوم بتونن برای یک بخش مطلب ارسال کنن . مثلا یک مدیر تغریف کردم به نام Sport ، که میخوام بتونه فقط توی بخش ورزشی مطلب ارسال کنه و اگه خواست به بخش دیگه مطلب بفرسته اجازه نداشته باشه منتظر راهنماییتون هستم با آرزوی سعادت و سلامت برای شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام این امکان وجود نداره و مدیران به تمام بخش ها دسترسی دارند. خودم قبلا دنبال این موضوع بودم با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر