reza.sh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من از قالب تابناک3 استفاده میکنم و جی کامنت رو هم نصب کردم و جی کامنت روی این قالب کار نمی کنه مانند تصاویر زیر بعد از پر کردن اطلاعات و نظرش و زدن دکمه ارسال صفحه به صورت های زیر در میاد 1- قبل از پر کردن فیلد های نظرات (عناصر صفحه مانند فرو لاگین در سمت چپ قرار دارند و همه چیز هر جاشه) 2- پر کردن فیلد نظرات (عناصر صفحه مانند فرو لاگین در سمت چپ قرار دارند و همه چیز هر جاشه) - بعد از زدن دکمه ارسال نظر ( در این جا همون طور که مشاهده می کنید کل عناصر صفحه ( ماژول ها ، کامپونت ها و ... همه ناپدید میشن و فقط نظرات داده شده قابل نمایش هستند والاغیر)1 ************************* آیا این قالب رو میشه درست کرد؟ این هم تصویر موقع نطر دادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام عمولا این مشکلات بخاطر تداخل می باشد . بهتر هست برای برسی بهتر دمو سایت خودتون رو قرار بدین . زندگیتان سپد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadonline 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من می خوام بسته آسان نصب تابناک 3 رو نصب کنم اما موقع نصب در قسمت دیتابیس مشکل داره و این ارور میده Could not open database dump file www.joominahost.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 sajjadonline عزیز ، به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دوست عزیز درسته که شما نیز مشکلتون در ارتباط با همین قالبه ولی اگه به عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید متوجه میشوید که جای سوال شما در این تاپیک نیست بهتره سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید . قوانین ...! البته قبلش جستجو فراموش نشه ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza.sh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان عزیز مشکل بالا رو تونستم حل کنم باید تو قالب یه مقدار تغبییرات اساسی بدیم و بنظرم بهتره که از یه قالب دیگه استفاده کنیم مثل این: قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر