aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام مي دونم كه توسط تنظيمات جوملا ميشه ارسالها را در كنار هم به جاي زير هم و به صورت چند ستونه نشون داد ولي من يه قالب طراحي كردم كه تو جوملا اين ويگي روش تاثير نمي زاره و باز ژستها زير هم مياد. توي css هاي مطلب چه كدي بايد بزارم تا درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام شما قالب را با چی طراحی کردی؟ ارتیستر؟ باید دموی انلاین بذاری تا بررسی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه خودم كد نويسي كردم. دمو نميخواد شما ببين مطالب به شكل زير مياد! مطلب3 مطلب2 مطلب1 ميخوام به صورت زير بياد مطلب6 مطلب5 مطلب4 مطلب3 مطلب2 مطلب1 كدي كه مطالب را نشن ميده اينه: براي استايل اين كد چه دستوري بنويسم كه مطالب را بشه سه ستونه كرد؟ يا اصلا چطور پستها را جدا از هم بكنم؟ هر استايلي مي زارم كلي تعريف مي كنه براي كل مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 این مورد مربوط به استایل نیست در منو صفحه اصلی از سمت چپ تعداد ستون ها را بر روی 3 قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در تکمیل گفته های آقای تهرانی : قسمت ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه را هم روی در میان قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان توجه كنيد: تنظيمات را بلدم و روي 3 هست! روي قالبهاي ديگه درسته روي قالب كه من طراحي كردم مشكل داره. يعني اشكال از قالب و كدهاي منه. بايد به استايل كد ارسالها يه چيزي اظافه كنم. اصلا ولش كن خودم يكاريش مي كنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر