محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ماژول Virtuemart2 Statistics : این ماژول نمایشی از آمار فروشگاه وبسایت شما که با Virtuemart ساختید را به نمایش میذاره. خودم ترجمه فاسی اش را انجام دادم. ولی css هاش بهینه نشده امکانات: - نظرات - امکانات - محصولات - مشتریان - سفارشات و ... اسکرین شات : [/img] دانلود از سایت سازنده دمو آنلاین ماژول دانلود از سرور جومینا فارسی شده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من از جوملا 2.5 استفاده میکنم چه ماژولی هست که بتونم امکانات فروشگاه را به سایتم اضافه کنم که به زرین پال هم متصل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام از افزونه ی Virtuemart2 استفاده کنید. همین اسم رو بهمراه فارسی سرچ کنید تو نت به نتیجه میریسید بعد با همین ماژولی که اینجا معرفی کردم میتونید استفاده کنید. متصل به پرداخت آنلاین هم هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام سلام من از جوملا 2.5 استفاده میکنم چه ماژولی هست که بتونم امکانات فروشگاه را به سایتم اضافه کنم که به زرین پال هم متصل بشه دوست عزیز سوالاتتون رو با رعایت قوانین در تایپیک جداگانه مطرح کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر