puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من هم با این کامپوننت مشکل دارم وقتی ارسال رو کلیک میکنی هیچ عکس العملی نشون نمی ده توضیحات : من هیچ افزونه یا کار اضافه ای نکردم و فقط بسته نصبی ZT News 3 رو نصب کردم با اطلاعات پیش فرض و هیچ کار خاصی نه تو تنظیمات و نه تو مطالب انجام ندادم نکته : دوستان خیلی هم سرچ کردم هیچکدومشون نبود ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه اگه هزینه ای هم داشت بازم در خدمتم آخه بعد از خدا غیر شما دوستان رو کسی ندارم آدرس سایت برای مشاهده: www.katibe.org پیشاپیش از زحماتتون متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما اخیرا هیچ افزونه ای نصب نکردید؟ درباره ی جی کامنت تجربه نشان داده که این افزونه یه خیلی از افزونه های دیگر حساس است و تداخل ایجاد میکند. افزونه jHackGuard را جدیدا نصب نکردید؟ یا افزونه های دیگر هم ممکن است تداخل ایجاد کرده باشند. استفاده از هاست رایگان یکی دیگه از دلایل بروز این مشکل است. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام شما اخیرا هیچ افزونه ای نصب نکردید؟ درباره ی جی کامنت تجربه نشان داده که این افزونه یه خیلی از افزونه های دیگر حساس است و تداخل ایجاد میکند. افزونه jHackGuard را جدیدا نصب نکردید؟ یا افزونه های دیگر هم ممکن است تداخل ایجاد کرده باشند. استفاده از هاست رایگان یکی دیگه از دلایل بروز این مشکل است. یا حق نه هیچ چیز جدیدی به غیر از این کامپوننت نصب نکردم در ضمن دوست عزیز تازه بعد از چند روز کلنجار رفتن متوجه شدم که ظاهراً با پلاگین zt tools مشکل دارد که من با غیر فعال کردن اون قالب هم دیگه کار نمی ده و با قالب دیگه تست کردم کار داد با این حیاب حالا نمی دونم از پلاگینه یا قالب اگه هم از پلاگینه میخواستم بدونم چطور میشه این قالب رو از وابستگیش به این پلاگین در آورد اگه میتونین راهنماییم کنین که ممنون میشم اگه هم برام انجام بدین ممنون تر میشم یا اگه هم هزینه ای میخواید در حد توانم یک مبلغی می دم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من این انجمن برای این اینجا است که مشکلات همدیگر رو حل کنیم.قرار نیست بخواطر چند راهنمایی به یکنفر پولی گرفته شه.مخصوصا کار شما که خیلی ساده است. اگر میخاین تو جوملا حرفه ای بشین باید اینقدر خراب کنین و دنبال راه حل و جواب باشین تا جوملا رو یاد بگیرید. همه ی ما یه روزی مثل تو بودیم. حالا الان یکی بیشتر و یکی کمتر. والله من درست متوجه مشکل دومتون نشدم. شاید یکی از مدیران یا دوستان جوابتون رو بدونه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من این انجمن برای این اینجا است که مشکلات همدیگر رو حل کنیم.قرار نیست بخواطر چند راهنمایی به یکنفر پولی گرفته شه.مخصوصا کار شما که خیلی ساده است. اگر میخاین تو جوملا حرفه ای بشین باید اینقدر خراب کنین و دنبال راه حل و جواب باشین تا جوملا رو یاد بگیرید. همه ی ما یه روزی مثل تو بودیم. حالا الان یکی بیشتر و یکی کمتر. والله من درست متوجه مشکل دومتون نشدم. شاید یکی از مدیران یا دوستان جوابتون رو بدونه یا حق منظورم این بود که این قالب رو به یه قالب ساده جوملا تبدیل کرد با همون موقعیت ما زول هاش بدون مگا منو تا نیاز به پلاگین zt tools هم نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 یاعلی ای جکس رو در جی کامنت غیر فعال کنید ببینید درست می شه. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 یاعلی ای جکس رو در جی کامنت غیر فعال کنید ببینید درست می شه. یاعلی میشه لطف کنید بگین دقیقاً از کجا میتونم غیر فعالش کنم تو تنظیمات گشتم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر