شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت دوستان گلم من یه منو (بخش)تو کامپونت فوکا دانلود درست کردم وقتی رو کلیک میکردم موضوعات بخش نشون میداد اما الان ابشاریش کردم خراب شد ارور میده و وقتی هم از ابشاری خارجش کردم بازم همون ارور رو میده اینم لینک سایتم www.bargh.in روی منو جزوات و کتاب ها کلیک کنید تا ارورشو ببینید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست من من وقتی دکمه ای که میزنم اصلا هیچ اروری نمی بینم. فکر کنم اصلا فوکا رو پاک کردی از روی سرورت. احتمالا اگه دوباره نصب کنی درت میشه. یا حق:64 (26): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 منظورم از ارور همون خطا 404 هستش نه من فوکا رو پاک نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 پس فوکا رو به منو نسبت ندادی. منو هیچ لینکی نداره که بخواد نمایش بده. تو تنظیمات منو یا تنظیمات فوکا برو و به همدیگر وصلشون کن. انشاالله درست میشه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چنین مسیری وجود ندارد مجدد منو رو بسازید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 91 تشکر ا زدوستان خوبم که منو راهنمایی کردن بله درسته همچین لینکی وجود نداشت و من اشتباه لینکو وارد کرده بودم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر