amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من ميخوام از اين قالب استفاده كنم نمايش دموي قالب ولي بعد از راست چين شدن همين طور كه در عكس مشخص شده تصاوير كوچك اسلايدر ميره زير صفحه سياه و نمايش داده نميشه وقتي به حالت چپ چين در مياد مشخص هست چيكار بايد انجام داد تا درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما باید css قالبتان درست شود. لطفا آدرس سایتتان را بگذارید تا کد های قالب شما برسی شود و رفع مشکل شود. در صورتی که در لوکال هستید ، برای حل این مشکل باید قالبتان که rtl است و مشکل دارد در جایی نصب باشد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من اصلا دست به كدهاي قالب نزدم خودش rtl پشتيباني ميكنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من اصلا دست به كدهاي قالب نزدم خودش rtl پشتيباني ميكنه با سلام برخی از قالبها درسته که از RTL پشتیبانی میکنند ، اما ممکنه به طور کامل راست چین نشده باشند شاید هم خود افزونه نیاز به تغییر در کدها داشته باشه به هر حال شما دموی آنلاین بدید تا کدهای سایتتون بررسی بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در اردیبهشت 91 بفرمایید این دموی آنلاین دموی آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/ja_ironis/css/template.css در خط 1449 کد زیر قرار دارد #ja-slideshow { position: relative; z-index: 10; } حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید #ja-slideshow { position: relative; z-index: 10; text-align: right; direction: ltr; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر