شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 با سلام خدمت دوستان من خیلی در سایتهای مختلف و هم در جومینا جستجو کردم ولی نتیجه قابل قبولی پیدا نکردم. من می خواهم برای مجموعه ها زیر مجموعه بسازم . از K2 هم نمی خواهم استفاده کنم . جوملا 1.6 هم که هنوز به طور رسمی نیامده و ایراداتی دارد . دوستان اگر می توانند ماژول یا کامپوننتی را معرفی کنند که برای مجموعه ها بتواند زیر مجموعه بسازد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 من هنوز منتظر جواب دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 برای این کار sobi هم هست که میتونید استفاده کنید همینطوری mostree و کلا تمام cck ها که جوملا داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مهر 89 ممنون از آقای تهرانی که توجه کردند . لطف می کنید راهنمایی کنید که از کجا دانلود کنم ؟ یک سئوال دیگر هم داشتم که در یک تاپیک دیگر مطرح می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 برای sobi ه سرچ کنید ، اگر هم براتون سخته سرچ کنید من براتون سرچش کنم . mostree هم رایگان نیست اما کرک شدشد ( نول شدش) وجود داره اون هم سرچ کنید پیدا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر