raminramz 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام آیا ماژول آمار بازدید کننده ای هست که مثل بازدید مطالب عمل کنه؟ آخه بیشتر آمارگیرا وقتی یک آی پی چند بار بازدید کنه دیگه آمارشو حساب نمیکنه ولی قسمت کلیک های مطالب هست اون هر بار صفحه رو باز کنی آمارشو دقیق حساب میکنه من یه همچین آمارگیری برای کل سایت میخوام تا صفحه باز شد حساب که حالا چه ربات باز کنه صفحه رو چه آدم واقعی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. اگر یکی از بهترین آمار گیر ها را می خواهید که بطور دقیق و حرفه ای عمل کند ، از کامپوننت j4age استفاده کنید. در سایت جومینا فارسی شده اش هست. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اون طور دقیق هم نمیخوام یعی یه طوری باشه ربات ها رو هم حساب کنه مثل آمارگیر مطالب جوملا من اینی که شما گفتین رو تست میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من میتونید از آمارگیر سایت زیر استفاده کنید کیلیک کنید اول باید عضو شید بعد وارد پنل کاربری میشید و یه شمارنده ایجاد میکنید موفق و سربلند باشید راستی میتونید چند تا آمارگیر برای چند سایت مختلف داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من میتونید از آمارگیر سایت زیر استفاده کنید کیلیک کنید اول باید عضو شید بعد وارد پنل کاربری میشید و یه شمارنده ایجاد میکنید موفق و سربلند باشید راستی میتونید چند تا آمارگیر برای چند سایت مختلف داشته باشید اگه به سایتم رفته باشین من آمارگیر وبگذر رو دارم خیلی سخت گیره و رباط هارو حساب نمیکنه ولی آمارگیر انجمنم رباط هارو هم حساب میکنه و اگه شما 100 تا صفحه باز کنی درجا ببندی آمارش حساب میشه اما وبگذر باید صفحه کامل لود بشه رباط هارو حساب نمیکنه و اگه 1 آی پی چند تا صفحه باز کنه دیگه آمارش حساب نمیشه راستی آمارگیر j4age رو من ندیدم تو سایت اصلی جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ببینید آمار گیری که مدیر محترم جومینا آقای دفاعی معرفی کردند به درد شما میخوره. به تاپیک زیر برید : http://forum.joomina.ir/thread-12367.htmlhttp://forum.joomina.ir/thread-12367.html اگر اون افزونه به کار شما نیومد به سایت سازنده اصلی j4age برید و عضو بشید. سپس از منو سمت چپ گزینه download را انتخاب کنید و دانلود کنید. دقت کنید که ورژن افزونه با جوملا شما یکی باشد. سایت سازنده j4age یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehremihan 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 بهترین گزینه : histats.com هست که دقیق و کاملا حساب شده آمار رو بررسی و شمارش می کنه . هر بازدیدکننده از تعداد بازدید از صفحات داشته باشه محاسبه میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 اگر میخواین هر تعداد بازدید حتی تکراری و رفرش حساب بشه میتونید از کد های جاوا استفاده کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 کامپوننت celtaweb traffic { منظورم ماژولش است } توی تنظیماتش میتونید معین کنید که میزان شمارش یک آی پی چند ثانیه باشد. اگه 0 قرار دهید دیگر هیچ محدودیتی برای شمارش آی پی وجود ندارد. بهتره از همین افزونه استفاده کنید. چون به نظرم تا وقتی افزونه های جوملا وجود دارند بهتره از چیز های دیگه استفاده نکنیم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر