golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چند ماژول رایگان شبیه به این معرفی کنید دوستان خیلی ممنون میشم نمونه ها در این سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چند ماژول رایگان شبیه به این معرفی کنید دوستان خیلی ممنون میشم نمونه ها در این سایت با سلام.... اینو ببین به کارت میاد http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-showcase/12643 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چند ماژول رایگان شبیه به این معرفی کنید دوستان خیلی ممنون میشم نمونه ها در این سایت با سلام.... اینو ببین به کارت میاد http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-showcase/12643 تشکر تقریبا کار همون رو میکنه اما زیبایی اون ها رو نداره اخه واسه صفحه اصلی سایت میخوام دوستان دیگه ماژولی رو میشناسن معرفی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman_cz 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام چند ماژول رایگان شبیه به این معرفی کنید دوستان خیلی ممنون میشم نمونه ها در این سایت سلام دقیقا همینو میخاستین دیگه :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 لینک دانلود نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، این افزونه اسمش VTEM Accordion است . همچنین این افزونه تجاریست و قرار دادن لینک دانلود افزونه های تجاری خلاف قوانین انجمن هست موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 بنده هم دنبال رایگانش بودم در پست اول هم اشاره داشتم دوست عزیز:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز این لینک به تمام افزونه هایی از این نوع هستش بگرد تو غیرتجاری هاش http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-showcase یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 بنده هم دنبال رایگانش بودم در پست اول هم اشاره داشتم دوست عزیز:-/ با سلام دوست عزیز ، من منظورم پست شماره 4 بود که شما لینک دانلودش رو میخواستید و بنده هم عرض کردم تجاریست در هر حال ، اون لینکی رو که آقا مرتضی گذاشته رو بررسی کنید ، ببینید کدومش به کارتون میاد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من این ماژول Presentation Slider Slim رو نصب کردم روی 2.5 کامل نصب میشه اما قسمت تنظیمات ماژول نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من این ماژول Presentation Slider Slim رو نصب کردم روی 2.5 کامل نصب میشه اما قسمت تنظیمات ماژول نمیاد با سلام به این دلیل که این افزونه مختص جوملا 1.5 می باشد و هنوز برای جوملا 2.5 ارائه نشده... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر