pop3 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من میخوام اندازه لوگو سایتم خیلی بزرگتر باشه اما و قتی بزرگش می کنم نصفش حذف و فقط باید اندازه خاصی باشه چطور میتونم اینو درست کنم http://www.malaydiamond.com/ اینم قالبم هست الان اندازه این لوگو گذاشتم مشکلی نیست امام یکم بزرگتر بشه نصف لوگو میره و پیدا نیست چطور اینو درست کنم malaydiamond.com/Desktop.zip اینم css قالب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 باید css بلد باشی . در اونجا اندازه ها داده شده و شما باید در قسمت لوگو بروید و Width و height رو تغیر بدی. نکته : اگر زیاد تغیرش بدی ترتیب قالبت را بهم میزند. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز اگه تو tempalte.css دقت کرده باشد height : 103px width: 457px شما فقط کافیه اندازه لگوی خودتونو تو این قسمت قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 91 اسم عکس لوگوتون چی هست؟ سلام دوست من شما کد زیر رو اندازه طول و عرضش رو تغیر بده #s5_logo { background:url(../images/s5_logo.png) no-repeat top left; float: left; height: 98px; margin-left: 0; cursor: pointer; margin-top: 6px; margin-bottom: 6px; width: 265px;} #s5_logo_module { float: left; height: 98px; margin-left: 0; cursor: pointer; margin-top: 6px; margin-bottom: 6px; width: 265px;} از خط440 تا 457 این کده هستند موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر