alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و احترام دوستان گرامی ف من سه مطلب دارم با عنوان : پخش زنده فوتبال برتر پخش زنده فوتبال خارجی پخش زنده فوتبال لیگ قهرمانان اروپا من برای بروز کرده اطلاعات مربوطه ، مطلب جدیدی طراحی نمیکنم بلکه هر هفته همین مطلب را ادیت میکنم آیا این مسئله از نظر سئو ایراد دارد لازم به ذکر است که من از گزینه نمایش یک مطلب خاص هم استفاده نکرده ام با سپاس راستی دوستان یادم رفت لینکشو هم خدمتتون بذارم http://www.negarstan.com/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. خیر از نظر سئو اشکالی نداره چون شما دارید آپئدیت می کنید. البته این را هم اضافه کنم. شما اگر همان قبلی را دستش نرنید و مطلب جدیدی ایجاد کنید ، هم از نظر سئو ، رنکینگ گوگل و... بهتر است چون هر چه به محتوای سایت شما اضافه شود ، سایت شما مطالبش بیشتر می شود که این امر باعث محبوب شدن سایت در موتور های جستجو و... می شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر