mohsenshams 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 درخواست کمک برای اضافه کردن فیلدهای ثیت نام با سلام خدمت شما دوست عزیز من فیلم اضافه کدن فیلدهای به صفحه ثبت نام شما را دیدم فقط چند تا مشکل برام هسته در صورت امکان منو راهنمایی کنید مشکل اول:چگونه لیست کشویی درست کنم؟برای مثال لیست استانها و یا لیست کشورها مشکل دوم:چگونه از کاربر عکسی بگیرم و بعد بتونم این عکسو مشاهده کنم مشکل سوم:چگونه فرم را از حالت ستونی خارج کنم؟ با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز مواردی که گفتید ، نیاز به دانستن زبان برنامه نویسی می باشد. بهترین راه این است که از یک کامپوننتی برای عضو گیری مثل cb استفاده کنید که همه ی این امکانات را به شما می دهد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 سلام. دوست عزیز مواردی که گفتید ، نیاز به دانستن زبان برنامه نویسی می باشد. بهترین راه این است که از یک کامپوننتی برای عضو گیری مثل cb استفاده کنید که همه ی این امکانات را به شما می دهد. یا علی با سلاممن دانش برنامه نویسی دارم مشکل من اشنا نبود با برنامه نویسی جوملا است با تشکر دوستان اگر راهنمایی دارند بفرماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 خانم هادی نژاد پلت فرم جوملا کمی متفاوت است اما اگر توی نت بگردید یه کتاب زبان اصلی توسط جوملا آرت معرفی شده به اسم joomla development اون میتونه کمکتون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر