omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من ميخوام يه قالبي كه دارم رو فارسسي كنم اينو فارسي كردم تا حدودي تنها چيزي كه ميخوام اينه كه بتونم فونت نوشته هارو بكنم تاهوما tahoma كسي ميتونه كمك كنه ؟ لينك دانلود فايل : http://www.uploadbaz.com/56qxptu5cm72 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 اگه می خواین کل فونت هاتون تاهما بشه کد زیر رو بالای فایل css قالبتون وارد کنین و ذخیره کنین. * { font-family: Tahoma; direction:rtl; } یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. البته اون direction:rtl را ننویسید چون احتمال داره قالبتون بهم بریزه!! اگر کدی که دوستون داد کار نکرد ، به بعد از Tahoma عبارت !important را اضافه کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من نفهميدم دقيقا چيكار كنم تو اون فايلي كه لينكشو دادم نزديك 15 تا فايل css هست كجاشون دقيقا بايد اضافه كنم ؟ اون علامت ستاره هم مهم باشه ؟ ميتونيد برام اينكار انجام بديد ببخشيد جسارت ميكنما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 معمولا در قالب ها در ریشه css فایل template.css و یا template_rtl.css هست شما باز کن یکجاش این کد رو وارد کن * { font-family: Tahoma !important; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ولي نشد من فايل قالب گذشاتم نميشه كسي اينكارو بكنه به خدا تو همه اون 16 تا فايل Css گذشاتم اما قالب تاهوما نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما مشخصات رو پ خ کنید واستون درست کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. اینطور که به نظر می رسه قالب شما پیشرفته و حرفه ای است. به این منظور شما ابتدا به ادمین جوملا > افزونه ها > قالب ها بروید و قالب خود را باز کنید ببینید پارامتری برای تنظیم فونت وجود دارد یا نه. بعد شما در پوشه css ، ببینید اگر template_rtl.css وجود دارد یا نه. اگر وجود نداشت همون template.css یا باز هم نبود دیگه شاید style.css باشد ، بازش کنید و عبارت زیر را جستجو کنید: font-family بعد هر عبارتی را که پیدا کردید ، بعدش یک Tahoma اضافه کنید و با , جدا کنید. مثل شما خط زیرا پیدا کرده اید: font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; به این شکل تغییر دهید: font-family:Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; اگر نتیجه ای نگرفتید اطلاعات ادمین جوملا + لینک این تاپیک را برایم پ خ کنید تا برسی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. اینطور که به نظر می رسه قالب شما پیشرفته و حرفه ای است. به این منظور شما ابتدا به ادمین جوملا > افزونه ها > قالب ها بروید و قالب خود را باز کنید ببینید پارامتری برای تنظیم فونت وجود دارد یا نه. بعد شما در پوشه css ، ببینید اگر template_rtl.css وجود دارد یا نه. اگر وجود نداشت همون template.css یا باز هم نبود دیگه شاید style.css باشد ، بازش کنید و عبارت زیر را جستجو کنید: font-family بعد هر عبارتی را که پیدا کردید ، بعدش یک Tahoma اضافه کنید و با ' date=' جدا کنید. مثل شما خط زیرا پیدا کرده اید: font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; به این شکل تغییر دهید: font-family:Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif; اگر نتیجه ای نگرفتید اطلاعات ادمین جوملا + لینک این تاپیک را برایم پ خ کنید تا برسی کنم. یا علی [/quote'] ُلام انتخاب فونت داره اما تاهوما جزوشن نيست اطلاعات براتون پيام خصوصي كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 كمك help me ................ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوستمون اطلاعات را دادند و مشکلشان با بکار گیری دستورالعمل پست 8 و نوشتن کمی کد css حل شد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر