رفتن به مطلب
mahdika

مهدیکا: دیدگاه مدیر همیار وردپرس در مورد جوملا

پست های پیشنهاد شده

مهدیکا در مصاحبه با علی حاجی محمدی، وردپرس کار توانمند ایرانی از او اینطور می پرسد:

مهدیکا: آیا وردپرس مزیتی داره که اگه جوملاکاران به اهمیتش پی ببرن جوملا رو رها کنن؟

علی حاجی محمدی: هر سیستم یه مزیتی داره و یک سری معایب، وردپرس انعطاف پذیری زیادی داره اما برای این انعطاف منابع خوب فارسی نیست اما جوملا هم کتاب چاپ شده دارد و هم سی دی های آموزشی در بازار و اکثر دانشجویان نرم افزار هم با جوملا آشنا میشوند، اما بنظر بنده انتخاب سیستم نمیتواند تعصبی باشد و باید با توجه به هدفی که برای سایت دارید سیستم را انتخاب کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز به جومینا خوش آمدید...

توجه شما را به چند مطلب جلب می کنم.

مثال همه ی انجمن وبسایت های دیگر، جومینا نیز دارای قوانینی است که شما هنگام عضویت آن را پذیرفته اید، بنا بر این لازم است ابتدا یک بار آن را بدقت بخوانید تا اسباب نقض قوانین نشوید.

اگر قصدتان اطلاع رسانی خبری است باید عرض کنم جومینا جز در موارد تخصصی جایی برای اطلاع رسانی خبری ندارد و اگر قصدتان تبلیغ است نیز باید عرض کنم تبلیغ در جومینا ممنوع است. البته شما می توانید سایت خود را بصورت خلاصه در امضای خود معرفی کنید.

ضمن اینکه شما انجمن مناسبی را برای درج این موضوع انتخاب نکرده اید. لطفن قوانین را رعایت کنید تا جومینا بخوبی در خدمت شما باشد.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...