qaem 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام موقع نصب در لوکال این ارور رو میده البته برای 1.5 هم در wamp هم xampp . با 1.7 مشکلی ندارم. مشکل چیه . تا بحال چند بار نصب کردم مشکلی نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. نسخه ومپ شما چند است؟ برای اطمینان خاطر از 2.0c استفاده کنید. بعد جوملای 1.5 (ترجیها تیم مامبولرن - جوملا فارسی) را شروع به نصب کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام موقع نصب در لوکال این ارور رو میده البته برای 1.5 هم در wamp هم xampp . با 1.7 مشکلی ندارم. مشکل چیه . تا بحال چند بار نصب کردم مشکلی نبود با سلام گاهی بعد از مدتی نرم افزارهای لوکال دچار مشکل می شوند که با تغییر ورژن یا نوع نرم افزار مشکل حل می شود اما علت دقیق بروز چنین مواردی به نظر من باید ضعف نرم افزار و یا وجود ویروس باشد !!! شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام اون خطا مربوط به ورژن mysql سرور مجازیتون میشه . همانطور که آقا مهدی هم اشاره کردند از WampServer 2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر