radrayan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من یک قالب از قالب های شرکت Shape 5 به نام callie rush رو نصب کردم در بسته نصبی از جوملای 1.7 استفاده شده است . من پس از نصب جوملا را به نسه 2.5.4 ارتقا دادم و بسته فارسی ساز را هم از سایت اصلی جوملا و هم از سایت جومینا دانلود کردم و نصب کردم اما این قالب در فارسی نمی شود . ایا برای فارسی سازی باید اقدامات دیگری را نیز انجام داد ؟ قابل ذکر است که در اطلاعات سایت نوشته شده که این قالب سازگاری کامل با جوملا 2.5 داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در مدیریت زبان دقت داشته باشید که زبان قسمت سایت روی فارسی باشد و همچنین چنانچه خود قالب هم تنظیمی برای RTL دارد هم انجام دهید البته ممکنه باز هم قالب نیاز به بهینه سازی داشته باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
radrayan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 در قسمت مدیریت زبان فارسی را انتخاب می کنم ولی تاثیری نداره در قسمت مدیریت قالب ها تنظیمی برای راست چین کردن قالب وجود نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام دوست عزیز ، در مدیریت قالب ها شما روی نام قالب کلیک کنید وارد تنظیمات قالب میشید . اونجا باید این مورد رو بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
radrayan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 fبا تشکر از راهنمایی شما ولی من همه این کار ها رو کردم و نشده . متاسفانه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 قالب گزینه RTL را دارد؟ اگر نه باید قالب را راست چین کرد! در صورت نیاز قالب را پ.خ کنید تا انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
radrayan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 قالب گزینه RTL را دارد؟ اگر نه باید قالب را راست چین کرد! در صورت نیاز قالب را پ.خ کنید تا انجام دهم من برای شما پ . خ کردم ممنون میشم بررسی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز من قبلا این قالب را داشته ام و استفاده کرده ام. خود این قالب rtl را ساپورت می کند. فقط باید تنظیم شود که از rtl استفاده کند. اگر نتیجه ای نگرفتید ، اطلاعات ادمین سایت + اطلاعات ورود به هاست + لینک این تاپیک را براییم بفرستید. یا علیسلام. دوستمون اطلاعات سایتشان را برایم فرستادند و من برسی و رفع مشکل کردم. مشکل دوستمون با چند خط php حل شد. من با استفاده از کد های زیر به سایت فهموندم که اگر سایت زبانش rtl بود ، قالب rtl را لود کند. <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر