arash1959 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 قالب مدیریت من فقط قسمت تنظیمات کلی بهم ریخته من فولدر administrator رو دوباره ریختم درست نشد قالب رو عوض کردم بازم نشد عکس رو گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید قالب سایت ،امیر کبیر جوملا 2.5 http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13353698321.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما آخرین نسخه جوملا 2.5.4 را روی سایتتان اکسترکت کنید. بعد با زدن ctrl+f5 کش و کوکی مرورگر را حذف کنید تا درست شود. برای اطمینان از کار هم در یک مرورگر دیگه تست کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash1959 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما آخرین نسخه جوملا 2.5.4 را روی سایتتان اکسترکت کنید. بعد با زدن ctrl+f5 کش و کوکی مرورگر را حذف کنید تا درست شود. برای اطمینان از کار هم در یک مرورگر دیگه تست کنید. یا علی خیلی آقایی درست شد کش و کوکی روحذف کردم مرسی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر