saeed_ssne 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من می خوام از ماژول fox-contact استفاده کنم...ولی زمانی که باید پیج تماس با ما باز بشه این ارور رو می ده: Fatal error: Call to a member function getMenu() on a non-object in C:\wamp\www\components\com_foxcontact\foxcontact.php on line 29 لطفا راهنمایی کنید... در ضمن جوملای 2.5 استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز نسخه ی fox-contact ای که نصب کردید ، مطمئن هستید که مخصوص جوملا 2.5 است؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله نسخه 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان کسی نیست جواب مارو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ورژن خود افزونه چنده ؟ از آخرین ورژنش استفاده کنید . این لینک را هم ببینید http://www.fox.ra.it/forum/5-support/3934-solved-error-after-update-1-7-3-2-5.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر