pesarak 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 با عرض سلام از فرم ساز breezingforms_173 استفاده می کنم اما فرم هایی که در حالت QuickMode می سازم رو نمایش نمیده، حتی خود فرم هایی هم که به صورت نمونه و پیشفرض در فرم ساز وجود داره رو نمایش نمیده. فقط وقتی روی لوکال هاست نصب میکنم، بدون هیچ مشکلی فرم را نمایش میده حالا باید چیکار کنم تا مشکل حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز کجا نشون نمیده؟؟؟ یکم توضیح بیشتر بده و یک دمو بذار دوستان بتونن ببینن مشکل از کجاست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون دوست عزیز از توجهتون. وقتی در مدیریت فرم ها روی دکمه مشاهده فرم ( Preview یا Site preview ) کلیک می کنم فرم را نمایش نمیده و همچنین وقتی هم واسش منو می سازم بازم نمایش نمیده . تنها کپی رایت افزونه رو نشون میده Joomla!® Forms Download مانند تصویر زیر ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما از سئو استفاده کردید؟ یا لینک ها رو کوتاه کنید؟ لطفا یک منو از فرم طراحی شده ایجاد کنید و دموی آنلاین قرار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله سئو سایت را فعال کردم الان لینک منو فرم مثلا اینجوری میشه www.name.ir/form/html ایا راه حلی داره برای حل مشکل؟ خیلی ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان کسی نیست کمک کنه؟ کار لنگه یه فرم است ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر