somebody 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من یه کامپوننت یا ماژول می خواستم که بتونم باهاش کتاب بفروشم . یعنی مشتری پس از ایمکه پول رو پرداخت کرد دانلود کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام می تونید از سیستم فروش انلاین فایل جومینا استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 جستجو کردم پیدا نشد ادرس لینک داری یه سر بزنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اردیبهشت 91 سیستم فروش فایل برای جوملا 1.5 متصل به درگاه شتاب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ابن مدیریتش خیلی سخته یه کامپوننت مثل ویرچیومارت پیدا میشه بشه باهاش این کارو کرد ؟ خود ویرچیومارت این قابلیت رو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز کامپوننت چون یک افزونه است مشکلات خاص خودش رو داره گاهی مشکلات سر مشکلات ایجاد شده آتی گزارش شده گاهی مشکلات پرداخت گاهی مشکلات ترجمه ... ویرچومارت هم این امکان رو گمون کنم داشته باشه اما بنده خیلی با کارکرد ویرچومارت مشکل داشتم! من به شخصه پیشنهاد میکنم در کنار سایت جوملایی از یک اسکریپت خاص فروش استفاده کنی که گزینه های خیلی خوبی رو میتونم بهتون معرفی کنم گمون نمیکنم اینجا بتونم معرفی کنم، اگر دوست داشتید پیام خصوصی بدید بهتون معرفی کنم بنده خودم برای ساخت فروشگاه استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنونم از راهنمایی شما من فقط به یه فروشگاه ساز نیاز دارم که کتاب بشه فروخت در واقع پس از اینکه پرداخت کرد لینک دانلود فرستاده بشه و دانلود کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. بله از ویرچومارت ورژن جدید 2 استفاده کنید. شما می توانید در تنظیماتش تنظیم کنید که بعد از پرداخت ، لینک دانلود برایش فرستاده بشه. همچنین می توانید تنظیم کنید که بعد از خرید یک کد فرستاده بشه و بعد این کد را در سایت وارد کنند تا لینک برایشان ظاهر شود. ببینید مثلا در لینک زیر ، قیمت فایل را رایگان گذاشته اند ولی وقتی می خواهیم دانلود کنیم ، باید همه ی مراحل خرید را سپری کنیم تا لینک دانلود را بهمون بدهد: http://www.predweb.com/en/PredWeb-3D-Viewer/PredWeb-3D-Viewer-Joomla-1.7-Module.html یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 جناب مانیان متشکر و ممنون بابت راهنمایی خوبت . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر