سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و خسته نباشید یک مشکلی دارم که فکر میکنم شاید از قالب سایتم باشه چون دقیقا نمیدونم کی اتفاق میفته واسه همین نمیدونم از قالبه یا خیر! هر از گاهی وارد سایت که میشم میبینم بالای سایت مثل تصویر زیر نمایش داده میشه چند بار که ریفرش میکنم یا چند دقیقه میگذره از بین میره!!! ممنون میشم دوستان اگر میدونن چطور از بین ببرم کمکم کنند در تنظیمات قالب گشتم چیزی واسه غیر فعال کردن نداشت!!! این هم تصویر از حالت عادی: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست من شما احتمالا قالب یا یکی از افزونه ها ممکن است نیاز به آپدیت هسته داشته باشند . از افزونه خاصی استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 افزونه خاص که نه منظورتون ماژول هست یا کامپوننت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام شما دموی انلاین بذار ببینیم عکس داره از کجا لود میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 بنده دموی آنلاین قرار میدم اما عارض شدم که همیشه نیست، وقتی تغییراتی روی سایت انجام میشه به این شکل در میاد! خود به خود هم بعد از چند دقیقه از بین میره درضمن عکس نیت! متنه!!! آدرس سایت هم توی تصویر مشخص هیت دموی سایت: www.teatreshahr.ir/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر