رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام، وقت بخیر دوستان من یه منو با css3 گذاشتم تو سایتم، با مرورگر IE مشکل داره و زیرمنوها رو زیر بقیه عناصر نشو میده م برای ای قالبم هنوز فایل CSS برای IE نذاشتم، میخواستم ببیم برای CSS مخصوص IE چه کدی باید بنویسم تا زیر منوها بالا نشون داده بشه؟ یه کم راهمایی کنین میتونم درستش کنم ممنون میشم در این مورد راهماییم کنین دموی سایت رو میتونین تو این قسمت مشاهده کنین دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز خودتون میفرمایید css3!!! IE صفحات HTML رو هم به زور باز میکنه!!! چه برسه CSS3 شما زحمت بکش یک جستجو بکن در موردش دوستان آموزش های خوبی نوشتند. موفق باشی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما درست میفرمایین ولی منو رو درست میاره مشکل با زیر منوهاست، البته زیرموهارو هم میاره فقط مشکل اینه که زیر منوها زیر لایه های دیگه قرار میگیره و دیده نمیشه تاجایی که یکم اطلاع دارم باید خاصیت z-index رو دست کاری کرد ولی من هر کار کردم درست نشد حداقل با IE7 کار کنه کافیه حالا چیکارمیشه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 عرض کردم که دوست گلم آموزش های نوشتن CSS برای IE در جومینا مطرح شده جستجو کنی پیدا میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 91 من اصلا هیچی در این مورد پیدا نکردم :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 عرض کردم بگردید پیدا میکنید!!! http://forum.joomina.ir/thread-54.html خدمت شما!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر